Rybí filé s houbovou omáčkou

Suroviny

600 g rybího filé
4 dl mléka
sůl
1 dl suchého bílého vína
150 g žampionů
1 cibule
olej
mletý pepř
2 dl zakysané smetany
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce hořčice
petrželová nať

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé opláchneme, zalijeme mlékem a na chladném místě necháme 60 minut. Odleželé filé nakrájíme, osušíme, osolíme a vložíme do hrnce, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme houby, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Zahustíme smetanou, do které jsme dohladka zamíchali mouku a hořčici, posypeme nasekanou natí a několik minut povaříme.
Filé podáváme polité omáčkou a s vařenými brambory, posypanými nasekanou natí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,511x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 4) 8.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé s houbovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist