Římský květák

Suroviny

1 květák
petrželová nať
4 stroužky česneku
petrželová nať
rajský protlak (nebo nadrobno nakrájená oloupaná rajčata)
strouhaný sýr
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky a košťál nakrájíme na kostičky. Česnek pokrájíme nadrobno a zpěníme ho na oleji, přidáme petrželku s květákem a orestujeme. Potom přidáme rajský protlak, podlijeme troškou vody a osolíme. Dusíme asi 8 – 10 minut.

Květák se šťávou servírujeme na talíře, sypeme sýrem a podáváme s pečivem.

Pozn.: Místo květáku lze použít brokolici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 226x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1,00 (počet: 1) 1,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Římský květák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist