Jehněčí na zelenině

Suroviny

1,5 kg jehněčí plece
500 g brambor
2 hlavičky česneku
2 mrkve
1 paprika
1 cuketa
olivový olej
snítka bylinek (rozmarýn, šalvěj, tymián..)
svazek zeleného chřestu
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso omyjeme a prořízneme do něj kapsu, do které dáme bylinky a několik stroužků česneku. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na menší špalíčky. Jehněčí maso opepříme, osolíme a dáme do pekáče, přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C. Pečeme 1,5 hodiny. Potom přidáme brambory, které jsme nakrájeli a mrkev. Osolíme, trošku opepříme a zakápneme olivovým olejem. Opět přiklopím a pečeme dalších půl hodiny. Potom přidáme ještě česnek, papriky, chřest a cuketu a na posledních 15 minut pečeme. Když bude maso upečené, ještě ho zabalíme do alobalu a necháme chvíli odležet.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 490x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist