Jehněčí hřbet

Suroviny

1,5 kg jehněčího hřbetu
1 palička česneku
šťáva a kůra z jednoho citronu
špetka majoránky
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Hřbet očistíme, osušíme a odřežeme z něj lůj a tuk. Prošpikujeme stroužky česneku a potřeme směsí, kterou si připravíme smícháním nastrouhané citronové kůry, šťávy z citronu, špetky majoránky a soli. Dáme do pekáčku a překryjeme alobalem. Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C a cca hodinu zakryté pečeme. Pak sundáme alobal a dopékáme ještě 30 minut. Přeléváme výpekem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 757x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,50 (počet: 2) 5,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí hřbet

anonym: 31. března 2013
Nic moc :-(

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist