Azu po tatarsku
Suroviny
600 g zadního hovězího masa
100 g cibule
olej
1 lžíce rajčatového protlaku
100 g kyselých okurek
sůl, pepř
2 bobkové listy
1 lžíce hladké mouky




Postup
Maso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Opečené zaprášíme moukou, opět zasmažíme, zajileje vodou, přidáme bobkové listy a dusíme téměř doměkka. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené kyselé okurky, vše společně povaříme. Šťáva na pokrm nesmí být příliš hustá.
Odstraníme bobkové listy a podáváme s vařenými bramborami, houskovým knedlíkem nebo se špagetami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 14 348x

Komentáře receptu Azu po tatarsku
anonym: | 5. července 2013 |
oloupaná rajčata to také vylepší ,podle chuti :-) | |
anonym: | 21. dubna 2012 |
Můžu se zeptat na kolik je to porcí??... | |
anonym: | 7. února 2012 |
tak se podivej na tu HORCICI,jak se to pise |
|
anonym: | 31. ledna 2012 |
výborné jídlo, naučila me ho tchýne.pridávame jeste papriku jelikoz je jí přes sezonu hodne a je to výborné.Jako přílohu jíme hranolky | |
anonym: | 19. února 2008 |
moc dobré,já přidávám ještě trochu hořtice | |
anonym: | 10. února 2007 |
Je to parádní pochutnáníčko. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.
Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?
Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.
České casino recenze i hry.
Webové stránky na míru s datovou optimalizací.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!