Telecí maso v jablečné šťávě

Suroviny

700 g telecí plece
2 dl jablečné šťávy
3 lžíce hladké mouky
1/2 lžíce majoránky
1 bobkový list
50 g másla
hořčice
1 velká cibule
citrónová šťáva
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, okořeníme majoránkou, hořčicí a dáme do ohnivzdorné mísy,přidáme bobkový list. Přidáme mouku se solí, nakrájenou cibuli a zakapeme rozpuštěným máslem. Dáme zapéct do vyhřáté trouby. Ke konci zapékání pokrm zalijeme jablečnou šťávou, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Dle potřeby dochutíme solí a citronovou šťávou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,094x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí maso v jablečné šťávě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist