Plzeňská roláda

Suroviny

800 g vepřové plece
2 cibule
1 vejce
2 sterilizované okurky
2 lžíce kečupu
1 lžíce hladké mouky
2 dcl piva
olej
nové koření
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Přibližně čtvrtinu masa odřízneme a ze zbylého nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Odříznuté maso nameleme, promícháme s troškou vody se solí, navršíme do středu plátku masa, na to položíme překrájená natvrdo uvařená vejce a na nudle nakrájené okurky. Zavineme a převážeme nití.

Dáme do pekáče, do kterého jsme dali trošku oleje a pokrájenou cibuli, přidáme nové koření a za mírného podlévání pečeme do měkka. Měkkou roládu vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme pivem a kečupem a povaříme. Poté procedíme na roládu, kterou jsme nakrájeli na plátky.

Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 653x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plzeňská roláda


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist