Pivovarský hovězí guláš

Suroviny

700 g hovězí kližky nebo krku
80 g rostlinného tuku
200 g cibule
15 g mleté papriky
20 g rajčatového protlaku
6 dl vody
50 g hladké mouky
kmín
česnek
majoránka
křen
cibule
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, dáme jí na tuk osmažit dorůžova. Přidáme mletou papriku a necháme zpěnit. Vložíme nakrájené maso, osolíme a opepříme a osmahneme za stálého míchání. Podlijeme polovinou vody, přidáme kmín, protlak a pod poklicí dusíme. Šťávu pod masem vydusíme do tuku, zaprášíme moukou a za stálého míchání jí zasmahneme, zalijeme vodou, přidáme utřený česnek a majoránku. Maso dál vaříme za občasného míchání do měkka. Když je maso měkké, tak ho přendáme do jiného kastrolu, šťávu přecedíme na maso a krátce povaříme.

Jednotlivé porce guláše můžeme na talíři zdobit strouhaným křenem a kolečky cibule.

Jako přílohu podáváme houskové knedlíky, těstoviny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,867x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.50 (počet: 2) 4.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pivovarský hovězí guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist