Brusinková omáčka

Suroviny

340 g čerstvých plodů klikvy (brusinky)
200 g cukru
1/4 l vody

recept nemá fotografii

Postup

Cukr rozpustíme ve vodě v hlubší pávni a přivedeme do varu. Přidáme klikvy a znovu přivedeme k varu a pak je vaříme zvolna do doby, než slupka plodů praskne (což je asi za 10 minut) a hmota zgelovatí. Omáčku necháme vychladnout při pokojové teplotě, pak v ledničce.
Podáváme studené nebo teplé k masu nebo na ozdobu moučníků.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,429x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brusinková omáčka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist