Pikantní guláš na žampionech

Suroviny

750 g hovězího masa (nejlépe kližky)
250 g žampionů
3 velké cibule
5 stroužků česneku
solamyl
tuk na opečení masa
1 sklenka červeného vína
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Dáme ho zprudka opéct na tuk a potom vyndáme. V masovém výpeku osmahneme nakrájené cibule, česnek a žampiony. Po 5ti minutách přilijeme víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Dáme zpátky maso a dusíme do měkka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,521x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 2) 10.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní guláš na žampionech


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist