Cikánský guláš

Suroviny

500 g hovězího masa
500 g vepřové plece
2 zelené papriky
2 rajčata
250 ml kuřecího vývaru z kostky
2 lžičky sladké papriky
3 stroužky česneku
3 lžíce oleje
4 plátky slaniny
3 cibule
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky a smícháme dohromady se lžičkou sladké papriky. Osolíme, opepříme a přidáme polovinu nadrobno nasekaného česneku. Přikryjeme a necháme přes noc odležet v lednici.

Druhý den maso na rozpáleném oleji osmahneme. Přendáme ho do zapékací mísy a na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli a opékáme, dokud je cibule slabě do hněda. Přidáme zbytek sladké papriky, na proužky nakrájenou papriku, zbytek česneku a dalších 10 minut vaříme. Až bude uvařeno, tak směs přendáme do zapékací mísy k masu, přidáme na kostičky nakrájená rajčata a vývar. Dosolíme, dopepříme a přivedeme k varu. Vaříme pod pokličkou asi 90 minut, dokud nebude maso měkké.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,236x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 3) 8.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cikánský guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist