Kapr na zázvoru

Suroviny

4 větší porce kapra
2 stroužky česneku
sůl
1 rovná lžička mletého zázvoru
2-3 lžíce polohrubé mouky
olej
80 g strouhanky
1 celé rozšlehané vejce

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné porce kapra potřeme jemně česnekem se solí a uložíme na 2 hodiny v chladnu. Porce kapra pak obalíme v mouce smíchané se zázvorem, ve vejci a nakonec v prosáté strouhance. Na hlubší pánvi rozpálíme olej, na něm zvolna smažíme porce kapra asi 20 minut dorůžova.
Podáváme s bramborami, které ještě horké protlačíme sítem do nahřátého kastrolu nebo větší mísy a pokapeme máslem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,758x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 2) 8.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na zázvoru


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist