Těstoviny se zeleninovou omáčkou

Suroviny

500 g těstovin – mušle
4 malé cukety
2 malé lilky
150 g žampionů
1 svazek petrželky
1 stroužek česneku
2 lžičky oregana
4 lžíce olivového oleje
nastrouhaný parmezán
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Cukety a lilky zbavíme stopek a nakrájíme na půl centimetru silné plátky. Osolíme a necháme 20 minut odležet. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, cukety a lilky opláchneme a osušíme. Petrželku nasekáme najemno a česnek utřeme. Na pánvi rozpálíme olej, krátce na něm osmahneme česnek s petrželkou a přidáme houby se zeleninou. Chvilku smažíme, potom okořeníme oreganem, osolíme, opepříme a za stálého míchání na mírném ohni vaříme.

Těstoviny uvaříme na skus, scedíme a necháme okapat. Promícháme je se zeleninovou omáčkou a podáváme posypané parmezánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,538x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Těstoviny se zeleninovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist