Čočka nebo fazole na kyselo

Suroviny

300 g čočky nebo fazolí
60 g sádla
20 g hladké mouky
1 větší cibule
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Čočku nebo fazole přebereme a namočíme (nejlépe přes noc) do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka. Ze sádla, nadrobno nakrájené cibule a mouky usmažíme světlou jíšku, přidáme ji k čočce nebo fazolím a je-li třeba, podlijeme troškou vody. Ochutíme octem a osmažíme.
Podáváme se sázenými nebo natvrdo vařenými vejci a kyselou okurkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,514x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 4) 8.00 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čočka nebo fazole na kyselo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist