Naložený květák

Suroviny

květák
mrkev
ocet
dle chuti celé feferonky

NÁLEV:
0,75 l vody
0,3 l octa
1 lžíce soli
1 lžíce cukru
bobkový list
nové koření
celý pepř
estragon
1 lžička hořčičného semínka

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky a dáme ho do vařící vody, kterou jsme okyselili octem. Povaříme 5 minut, scedíme a necháme vychladnout. Dáváme do sklenic a proložíme kolečky mrkve. Kdo má rád ostré, může přidat celé feferonky. Zalijeme nálevem, který připravíme tak, že všechny suroviny na nálev svaříme, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 95 °C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 118x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 2) 10,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Naložený květák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist