Naložený květák

Suroviny

květák
mrkev
ocet
dle chuti celé feferonky

NÁLEV:
0,75 l vody
0,3 l octa
1 lžíce soli
1 lžíce cukru
bobkový list
nové koření
celý pepř
estragon
1 lžička hořčičného semínka

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky a dáme ho do vařící vody, kterou jsme okyselili octem. Povaříme 5 minut, scedíme a necháme vychladnout. Dáváme do sklenic a proložíme kolečky mrkve. Kdo má rád ostré, může přidat celé feferonky. Zalijeme nálevem, který připravíme tak, že všechny suroviny na nálev svaříme, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 95 °C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 938x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 2) 10,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Naložený květák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Recepty

Nejlepší recepty z české i světové kuchyně, pro vaši domácí pohodu!

Sady příborů

Kvalitní sady kuchyňských příborů koupíte výhodně od Tescomy.

Utopenci

Recept na nejlepší utopence jaký jsme kdy našli.

Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Odšťavňovače

Odšťavňovač - zdraví, které si můžete koupit. Výběr špičkových značek.

Restaurace Klatovy

Baječné jídlo, výhodná meníčka to je Ambrosia restaurace v Klatovech.

Tvorba stránek Brno

Tvorba webových stránek v Brně včetně SEO optimalizace.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Vestavěné skříně Brno

Realizujeme kvalitní vestavěné skříně na míru v Brně a okolí.