Tuňákové karbanátky

Suroviny

300 g vařených brambor
100 g tuňáka v oleji
1 lžíce hladké mouky (+ na poprášení)
1 vejce
2 citrony
hrst petrželky
sůl
pepř
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Uvařené brambory scedíme, důkladně osušíme, rozmačkáme, přidáme tuňáka, mouku, vejce, nasekanou petrželku. Osolíme, opepříme, přidáme nastrouhanou kůru z 1 citronu, zamícháme a na pomoučeném pracovním vále uděláme karbanátky. Necháme hodinu odležet v lednici. Po odležení tvarujeme karbanátky, které smažíme čtyři minuty z každé strany ve vyšší vrstvě oleje.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,796x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tuňákové karbanátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist