Pálihuba - Podkrkonošská polévka

Suroviny

250 g bílých fazolí
2 ostré klobásy
1 lžíce sádla
1 větší cibule
hladká mouka na jíšku
česnek
sladká paprika
pálivá paprika
zakysaná smetana
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je uvaříme doměkka a necháme vystydnout.

V hrnci, ve kterém budeme vařit polévku, zpěníme na tuku nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme obě papriky a zasypeme moukou. Do této jíšky dáme uvařené fazole, nakrájenou kolobásu a povaříme. Dle chuti dochutíme česnekem,octem, osolíme a na závěr přimícháme zakysanou smetanu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 491x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pálihuba - Podkrkonošská polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist