Pálihuba - Podkrkonošská polévka

Suroviny

250 g bílých fazolí
2 ostré klobásy
1 lžíce sádla
1 větší cibule
hladká mouka na jíšku
česnek
sladká paprika
pálivá paprika
zakysaná smetana
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je uvaříme doměkka a necháme vystydnout.

V hrnci, ve kterém budeme vařit polévku, zpěníme na tuku nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme obě papriky a zasypeme moukou. Do této jíšky dáme uvařené fazole, nakrájenou kolobásu a povaříme. Dle chuti dochutíme česnekem,octem, osolíme a na závěr přimícháme zakysanou smetanu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 364x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pálihuba - Podkrkonošská polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Recepty

Nejlepší recepty z české i světové kuchyně, pro vaši domácí pohodu!

Sady příborů

Kvalitní sady kuchyňských příborů koupíte výhodně od Tescomy.

Utopenci

Recept na nejlepší utopence jaký jsme kdy našli.

Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Odšťavňovače

Odšťavňovač - zdraví, které si můžete koupit. Výběr špičkových značek.

Restaurace Klatovy

Baječné jídlo, výhodná meníčka to je Ambrosia restaurace v Klatovech.

Tvorba stránek Brno

Tvorba webových stránek v Brně včetně SEO optimalizace.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Vestavěné skříně Brno

Realizujeme kvalitní vestavěné skříně na míru v Brně a okolí.