Broskvový koláč s mákem a tvarohem

Suroviny

TĚSTO:
300 g polohrubé mouky
2 lžíce cukru
1 Pomocník na kynuté těsto Dr. Oetker
150 ml mléka
40 ml oleje
1 vejce
Sůl

NÁPLŇ:
500 g polotučného tvarohu
3 lžíce mletého máku
4 lžíce moučkového cukru
1 broskvový kompot

recept nemá fotografii

Postup

Do mísy dáme mouku se špetkou soli a cukr. Přisypeme Pomocníka na kynuté těsto a promícháme. Přilijeme mléko, olej a přidáme vejce. Vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na stěny mísy. Rozválíme ho tak, aby pokrylo dno formy, ve které budeme koláč péct a přendáme ho do ní. Okraje zarovnáme.

Na náplň smícháme tvaroh s mákem, cukrem a asi 5 lžícemi kompotové šťávy. Naneseme na těsto a poklademe krájenými broskvemi. Dáme péct do vyhřáté trouby na 180 °C na 45 minut. Po vychladnutí koláč vyndáme z formy a krájíme jako dort.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 181x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Broskvový koláč s mákem a tvarohem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Recepty

Nejlepší recepty z české i světové kuchyně, pro vaši domácí pohodu!

Sady příborů

Kvalitní sady kuchyňských příborů koupíte výhodně od Tescomy.

Utopenci

Recept na nejlepší utopence jaký jsme kdy našli.

Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Odšťavňovače

Odšťavňovač - zdraví, které si můžete koupit. Výběr špičkových značek.

Restaurace Klatovy

Baječné jídlo, výhodná meníčka to je Ambrosia restaurace v Klatovech.

Tvorba stránek Brno

Tvorba webových stránek v Brně včetně SEO optimalizace.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Vestavěné skříně Brno

Realizujeme kvalitní vestavěné skříně na míru v Brně a okolí.