Nadívaný bažant na víně

Suroviny

1 bažant
120 g slaniny
80 g másla
150 ml dezertního vína
150 ml vývaru
3 bobule jalovce
sůl

NÁDIVKA:
200 g jater
100 g slaniny
100 g šunky
150 g čerstvých hub
2 housky
2 žloutky
100 ml mléka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Bažanta očistíme a zvenku i zevnitř osolíme. Do mísy dáme jemně nasekaná nebo umletá játra, slaninu, šunku a houby, v mléce namočené housky a žloutky. Celé osolíme, opepříme a dobře promícháme. Bažanta naplníme nádivkou, sepneme, dáme do pekáčku s máslem. Obložíme slaninou, podlijeme vínem a vývarem. Přidáme jalovec a necháme péct dozlatova. Podáváme s brambory a se zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 829x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nadívaný bažant na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist