Tuňákový steak v bylinkové krustě

Suroviny

4 filety tuňáka (200 g)
čerstvá bazalka
fenyklová nať
petrželka
tymián
1 šálek strouhanky
panenský olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Bylinky nasekáme nadrobno a smícháme je se strouhankou a olivovým olejem tak, aby strouhanka zvlhla, ale aby nebyla příliš nasáklá olejem. Na maso tuňáka přitlačíme ochucenou strouhanku ze všech stran a na grilu ho opečeme jednu minutu z každé strany. Maso uvnitř musí zůstat syrové, jinak by tuňák zvtrdl a tím by ztratil svou chuť.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,138x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tuňákový steak v bylinkové krustě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist