Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou

Suroviny

1200 g jehněčích kotletek
20 g máty
20 g rozmarýnu
10 g tymiánu
20 g strouhaného parmezánu
100 g staršího chleba
3 polévkové lžíce oleje
olivový olej
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z chleba odřízneme kůrku a vložíme ho do mixeru spolu s bylinkami a parmezánem. Vznikne jemná žmolenka.

Kotletky osolíme a opepříme a zprudka opečeme a cca 6 minut je doděláme na kraji grilu. Necháme je 4 minuty odpočinout. Poté je obalíme v bylinkové směsi a zakápneme olivovým olejem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,006x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist