Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou

Suroviny

1200 g jehněčích kotletek
20 g máty
20 g rozmarýnu
10 g tymiánu
20 g strouhaného parmezánu
100 g staršího chleba
3 polévkové lžíce oleje
olivový olej
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z chleba odřízneme kůrku a vložíme ho do mixeru spolu s bylinkami a parmezánem. Vznikne jemná žmolenka.

Kotletky osolíme a opepříme a zprudka opečeme a cca 6 minut je doděláme na kraji grilu. Necháme je 4 minuty odpočinout. Poté je obalíme v bylinkové směsi a zakápneme olivovým olejem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 830x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist