Staročeská pečená krkovička

Suroviny

700 g vepřové krkovičky s kostí
75 g tuku
50 g hladké mouky
voda
celer
cibule
sůl
mletý zázvor

recept nemá fotografii

Postup

Z vepřové krkovičky odsekneme výčnělky kostí a část obratlů. Maso omyjeme, osolíme, potřeme mletým zázvorem a opečeme po všech stranách na části horkého tuku. Na zbylé části tuku osmažíme dozlatova na hrubo nakrájený omytý celer a očištěnou na hrubo nakrájenou cibuli, na základ vložíme opečené maso, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme prosátou moukou, osmažíme dozlatova, zalijeme vodou, rozšleháme a dobře provaříme, šťávu dochutíme solí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,804x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Staročeská pečená krkovička


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist