Vepřová plec pečená po selsku

Suroviny

500 g vepřové plece
10 g hladké mouky
česnek
cibule
voda
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Opláchnuté díly plece potřeme česnekem rozetřeným se solí, vložíme do pekáče na cibuli nakrájenou na plátky a mírně podlijeme vodou. Pečeme za občasného přelévání vznikající šťávou a podlévání vodou doměkka a dozlatova. Dbáme na to, aby se cibule nepřipálila a maso podle potřeby obrátíme. Upečenou plec vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, rozmícháme, zalijeme vodou a vzniklou šťávu vaříme nejméně 20 minut – ke konci ji podle potřeby přisolíme a nakonec ji procedíme a krátce převaříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 15,621x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.55 (počet: 11) 6.55 11 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová plec pečená po selsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist