Kapr na houbách

Suroviny

600 g kapra
1 dl bílého vína
150 g žampiónů
1 cibule
česnek
3 lžíce oleje
sůl, pepř
petrželová nať nebo kopr

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a opepříme. V hluboké pánvi (WOK) rozpálíme olej, na něj dáme na proužky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené očištěné žampióny a porce kapra. Kapra zprudka po obou stranách opečeme. Pak oheň stáhneme, kapra dáme kůží nahorů, zalijeme vínem a pod poklicí dusíme doměkka. Těsně před dokončením posypeme kapra drobně nasekanou petrželkou nebo koprem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,764x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.25 (počet: 4) 7.25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na houbách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist