Makaronový nákyp s mletým masem

Suroviny

250 g těstovin
400 g cuket
2 řapíkaté celery
3 lžíce oleje
300 g mletého masa
2 sklenice hotové boloňské omáčky
50 g nastrouhané goudy

recept nemá fotografii

Postup

Zeleninu omyjeme a osušíme. Cuketu nakrájíme na plátky, řapíkatý celer na kousky. V pánvi rozehřejeme olej a maso za stálého míchání opečeme. Přidáme celer a ještě přibližně 5 minut smažíme.

Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzdušnou na 180 °C). K masu přidáme boloňskou omáčku a na mírném ohni dusíme asi 3 až 4 minuty. Do zapékací mísy vymazané tukem střídavě vrstvíme připravenou masovou směs a makarony (nemusíme je předvařovat) a plátky cuket. Zakončíme vrstvou mletého masa a bohatě posypeme nastrouhaným sýrem. Nákyp pečeme ve vyhřáté troubě asi 40 minut. Před podáváním posypeme na ozdobu čerstvými bylinkami (např. bazalkou).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,781x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Makaronový nákyp s mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist