Tagliatelle s masovou boloňskou omáčkou

Suroviny

450 g těstovin tagliatelle (široké nudle)
115 g nakrájených kuřecích jater
225 g mletého hovězího masa
4 lžíce olivového oleje
85 g prorostlé slaniny
1 nakrájená cibule
1 nadrobno nakrájený česnek
1 nakrájená mrkev
1 nakrájený řapík celeru
2 lžíce rajčatového protlaku
125 ml suchého bílého vína
225 ml vývaru nebo vody
1 lžíce pokrájené dobromysli
1 bobkový list
sůl
pepř
čerstvě nastrouhaný parmezán

recept nemá fotografii

Postup

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme slaninu a opečeme ji do světle hněda. Pak přisypeme česnek, cibuli, mrkev, celer a za občasného míchání opékáme asi 5 minut. Do směsi přidáme maso a až zhnědne, rozmačkáme hrudky vařečkou, promícháme s játry a opékáme další 3 minuty. Potom přidáme rajčatový protlak, víno, vývar, bobkový list, dobromysl a dle chuti osolíme, opepříme. Na mírném ohni směs vaříme dalších 35 minut.

Podáváme s těstovinami uvařenými dle návodu na obalu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,663x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tagliatelle s masovou boloňskou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist