Papriková omáčka ke grilovanému masu

Suroviny

2 zelené papriky
ostrý kečup ostrý
80 g majonézy
worcesterová omáčka
pepř
sůl
ocet
cukr

recept nemá fotografii

Postup

Umyté papriky ponoříme na 3 minuty do horké vody, vyjmeme je a stáhneme z nich slupku a pokrájíme je na malé kousky. V misce rozmícháme majonézu, worcester, kečup, přidáme papriky a dochutíme do sladkokysela.

Podáváme ke grilovanému masu. Kdo nemá rád ostré, použije sladký kečup, kdo naopak chce omáčku přiostřit, může použít extra pálivý kečup nebo lze přidat feferonku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,609x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Papriková omáčka ke grilovanému masu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist