Kotlety na víně se sýrovou omáčkou

Suroviny

4 vepřové kotlety
1 lžíce hladké mouky
80 g másla
250 ml bílého vína
50 g eidamu
1 hrst čerstvého nasekaného pórku
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso omyjeme a papírovou utěrkou osušíme. Lehce ho po obou stranách naklepeme. Maso nakrojíme po okrajích, aby se při opékání nezkroutilo. Osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Na vyšší pánvi rozehřejeme máslo a kotlety na něm z obou stran dozlatova osmahneme - cca 3 minuty z každé strany. Opečené maso necháme na pánvi, zalijeme vínem, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Tvrdý sýr najemno nastrouháme. Měkké kotlety vyndáme z pánve a uchováme teplé. Zbylou šťávu zahustíme připraveným sýrem a pět minut povaříme.

Nakonec omáčku přeléváme přes porce masa až na talířích. Podáváme s vařenou rýží a ozdobenou sekaným pórkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,943x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kotlety na víně se sýrovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist