Jarní ragú

Suroviny

Na 1 porci:

100 g brambor
150 g kedlubny
2 menší ředkvičky
200 g zeleného chřestu
1 lžička másla
1 lžička mouky
50 ml mléka
sůl
pepř
může být strouhaný muškátový oříšek

recept nemá fotografii

Postup

Uvaříme brambory. Chřest a kedlubnu 5 minut blanšírujeme ve slané vodě (vaříme a následně zchladíme studenou vodou). Přidáme ředkvičky a povaříme. Zeleninu slijeme, vývar zachytíme. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zředíme 100 ml vývaru i mlékem a 2 minuty necháme vařit. Do omáčky dáme zeleninu. Ragú dle chuti okořeníme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 177x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jarní ragú


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist