Jarní ragú

Suroviny

Na 1 porci:

100 g brambor
150 g kedlubny
2 menší ředkvičky
200 g zeleného chřestu
1 lžička másla
1 lžička mouky
50 ml mléka
sůl
pepř
může být strouhaný muškátový oříšek

recept nemá fotografii

Postup

Uvaříme brambory. Chřest a kedlubnu 5 minut blanšírujeme ve slané vodě (vaříme a následně zchladíme studenou vodou). Přidáme ředkvičky a povaříme. Zeleninu slijeme, vývar zachytíme. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zředíme 100 ml vývaru i mlékem a 2 minuty necháme vařit. Do omáčky dáme zeleninu. Ragú dle chuti okořeníme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,372x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jarní ragú


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist