Kinder Pingui

Suroviny

SMETANOVÝ KRÉM:
5 dcl šlehačky na šlehání
1 lžíce želatiny
1 lžíce tekutého medu
1/2 lžičky vanilkového aroma
ČOKOLÁDOVÝ KRÉM:
150 g čokolády na vaření
100 g Hery
1 lžíce vody
2 lžíce oleje
POLEVA:
200 g čokolády na vaření
100 g Hery
3 lžíce oleje
1 lžíce vody
1 lžíce práškového cukru
TĚSTO:
6 vajec
6 lžic cukru krystal
6 lžic teplé vody
6 lžic hladké mouky
2 lžíce kakaa
1 balení prášku do pečiva

recept nemá fotografii

Postup

TĚSTO: Z přísad upečeme 2 piškoty. Žloutek s cukrem vymícháme do pěny. Pomalu vmícháme vodu a mouku s práškem do pečiva, přidáme kakao. Přidáme tuhý sníh z bílků a pečeme na vymaštěném plechu při 200° C. Pečeme dozlatova.
KRÉM: Přísady na smetanový krém rozdělíme na 2 části. Polovinu želatiny namočíme do cca 3 lžic vody, necháme asi 5 minut nabobtnat a pomalu na slabém ohni zahříváme. Vyšleháme šlehačku, pomalu přidáváme rozehřátou želatinu a rozpuštěný med. Vyšleháme tuhou šlehačku, kterou naneseme na upečený plát těsta a vložíme na cca 30 minut do chladničky.
POLEVA: V páře rozpustíme čokoládu, přidáme Heru a olej a dobře promícháme. Po vychladnutí naneseme na šlehačkový krém a vložíme do lednice. Když je čokoláda mírně tuhá, vyšleháme druhou půlku šlehačky s medem a želatinou, naneseme na čokoládu a přikryjeme druhým plátem. Polejeme polevou a necháme ztuhnout.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,813x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kinder Pingui


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist