Hejk na šalvěji

Suroviny

4 porce hejka
1 balení šalvěje
1 lžička drceného kmínu
100 g hladké mouky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Rybu omyjeme a osušíme. Osolíme, posypeme drceným kmínem a obložíme lístky šalvěje. Pár jich dáme i dovnitř ryby. Lístky zajistíme párátky. Obalíme v mouce a smažíme na oleji.

Podáváme s tatarskou omáčkou a brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,169x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hejk na šalvěji


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist