Gothajský salám plněný hermelínem

Suroviny

10 plátků salámu gothaj
olej na smažení
1 vejce
1/2 hermelínu
kečup

recept nemá fotografii

Postup

Plátky gothaje by měly být asi 1‚5?cm silné. Pomocí vykrajovátka vykrojíme střed každého plátku. Na pánvi rozehřejeme olej. Kolečka salámu osmažíme z jedné strany. Zatím v misce rozšleháme vejce a smícháme je s nadrobno nakrájenou polovinou hermelínu. Lžičkou vkládáme vaječnou směs do vykrojeného středu koleček a smažíme, dokud nezhoustne. Podáváme ozdobené kečupem s čerstvým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,846x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gothajský salám plněný hermelínem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist