Boršč II

Suroviny

600 g masa (hovězí žebro a vepřové)
200 g kořenové zeleniny
150 g kysaného zelí
100 g sterilované červené řepy
1 cibule
6 - 8 rajčat
2 větší brambory
12,5 ml zakysané smetany
sůl
máslo

recept nemá fotografii

Postup

Maso uvaříme v osolené vodě. Pak ho vyndáme a nakrájíme na malé kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Osmaženou zeleninu s cibulí dáme do vody, ve které jsme uvařili maso. Zelí pokrájíme a přidáme, brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a také přidáme do polévky. Ke konci vaření přidáme řepu a vrátíme nakrájené maso. Rajčata uvaříme a propasírujeme do polévky, povaříme.
Porce boršče zdobíme na talíři zakysanou smetanou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 619x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,50 (počet: 2) 9,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Boršč II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist