Carská polévka

Suroviny

250 g nakládané červené řepy
2 mrkve
250 g hovězího masa (drůbeží)
2 lžíce kopru
1 lučina
sůl
cukr
4 bobkové listy
1 lžíce Knorr Aromat
citronová šťáva z 1/2 citronu
4 lžíce našlehané šlehačky
2 lžíce petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Do kuřecího nebo hovězího vývaru dáme nakládanou, na nudličky nakrájenou červenou řepu a mrkev nakrájenou také na nudličky. Uvaříme do změknutí a přidáme na kostičky nakrájené drůbeží nebo hovězí maso (můžeme obojí). Poté přidáme najemno nasekaný kopr a zahustíme jednou kostkou Lučiny, přidáme špetku soli, cukr , bobkový list, Knorr koření a citrónovou šťávu z půlky citrónu.

Podáváme ozdobené šlehačkou a posekanou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 892x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Carská polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist