Vepřové medailonky na sušených švestkách

Suroviny

800 g vepřové panenky
1 sladká smetana
100 g sušených švestek
1/4 l bílého vína nesladkého
pepř
sůl
tuk na smažení
veka (bageta)

recept nemá fotografii

Postup

Švestky namočíme do bílého vína a necháme je povařit, dokud nezměknou. Tuk na pánvi rozpálíme, nakrájíme medailonky, osolíme je, opepříme a osmažíme. Osmažené maso vyndáme a necháme na teplém místě, aby nevystydly. Do pánve s výpekem nalijeme víno s uvařenými švestkami, zalijeme smetanou a omáčku necháme vyvařit.

Hotovou omáčkou přelijeme medailonky a podáváme s bílým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,410x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové medailonky na sušených švestkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist