Svíčkové řezy s lečem

Suroviny

600 g hovězí svíčkové
červené víno
4 lžíce sádla
4 zelené papriky
3 zralá rajčata
50 g anglické slaniny
sůl
mlet pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Ze svíčkové okrájíme lojové části, odblaníme, opláchneme a osušíme. Nakrájíme na tenčí řezy, opepříme, polijeme olejem a vínem a složené na sobě dáme na chladné místo. Sádlo rozpustíme, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a pomalu dusíme. Rajčata očistíme, zbavíme jadérek, přidáme k paprice, vše osolíme a dusíme doměkka.

Odleželé řízky srovnáme na grilovací rošt, ještě trošku pokapeme vínem a po každé straně grilujeme 5 minut. Na mísu dáme lečo, dáme na ně hotové maso a polijeme rozpuštěnou slaninou. Jako přílohu podáváme brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,423x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svíčkové řezy s lečem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist