Zapékané filé s jablky a křenem

Suroviny

800 g rybího filé
200 g jablek
60 g Rama Culinesse
100 g křenu
1 lžíce bílého vinného octa
200 ml Rama Cremefine
1 lžička cukru
1 lžička soli

recept nemá fotografii

Postup

Rybu nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme a smícháme s octem. Necháme 15 minut odpočinout. Zapékací formu vymažeme Ramou, filé narovnáme vedle sebe do formy a potřeme zbytkem Ramy. Přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C.

Jablka a křen nastrouháme, osolíme, ochutíme cukrem a smícháme se smetanou. Zapékací formu odkryjeme, na filé rozdělíme připravenou směs a odkryté ještě 10 minut dopečeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 110x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapékané filé s jablky a křenem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist