Telecí pivní guláš

Suroviny

600 g předního telecího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
3 lžíce sádla
2 lžičky kmínu
2 lžíce rajského protlaku
300 ml světlého piva
střídka ze 2 krajíců chleba
sůl
mletý černý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Telecí maso nakrájíme na kostky. Cibuli necháme zezlátnout na sádle, přidáme k ní telecí maso, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, přimícháme rajský protlak a podlijeme pivem. Pod pokličkou dusíme do měkka. Podle potřeby přiléváme pivo. Guláš zahustíme chlebem a dochutíme česnekem. Podle chuti dosolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 211x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí pivní guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist