Drůbeží játra na víně

Suroviny

500 g drůbežích jater
50 ml červeného vína
2 jablka
2 lžíce ztuženého tuku
1 lžíce mandlí
sůl
8 plátků veky
1 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme z nich silnější kolečka. Játra nakrájíme na plátky a opečeme na tuku společně s jablky. Zalijeme vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme.
Mandle spaříme, sloupeme, opražíme na pánvi a nasekáme. Na talíři játra mandlemi posypeme.
Podáváme s opečenou vekou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 577x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 2) 7,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist