Drůbeží játra na víně

Suroviny

500 g drůbežích jater
50 ml červeného vína
2 jablka
2 lžíce ztuženého tuku
1 lžíce mandlí
sůl
8 plátků veky
1 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme z nich silnější kolečka. Játra nakrájíme na plátky a opečeme na tuku společně s jablky. Zalijeme vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme.
Mandle spaříme, sloupeme, opražíme na pánvi a nasekáme. Na talíři játra mandlemi posypeme.
Podáváme s opečenou vekou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,680x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 2) 7.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist