Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou

Suroviny

TĚSTO:
170 g hladké mouky
50 g moučkového cukru
150 g změklého másla
trocha mléka
tuk na formičky

NÁPLŇ:
300 g čerstvé loupané rebarbory
200 g krupicového cukru
4 bílky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Všechny přísady na těsto zpracujeme, pak ho rozválíme na vále na tenčí plát a z něj vykrájíme kolečka, která dáme do kulatých a vymazaných formiček. Korpusy předpečeme 15 minut v troubě vyhřáté na 190 °C, potom teplotu snížíme na 170 °C a korpusy naplníme pokrájenou rebarborou a pevným sněhem z bílků, cukru a soli. Koláčky necháme dopéct, dokud sníh nezezlátne.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,717x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist