Hovězí kližka s kořenovou zeleninou a kaší z bílých fazolí

Suroviny

1 kg hovězí kližky
0,33 l černého piva
100 g hnědého cukru
1 bílá cibule
100 g slaniny
50 g másla
5 mrkví
500 g bílých fazolí
2 červené cibule
5 stroužků česneku
5 petrželí
sůl
pepř
ocet balsamico
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

HOVĚZÍ KLIŽKA: Do kastrolu vlijeme pivo a přidáme hnědý cukr. Směs zredukujeme vařením na třetinu z původního množství. Necháme zchladit. Naporcované maso opepříme, osolíme a dáme do sáčku se slaninou nakrájenou na kostičky. Zalijeme směsí z piva a hnědého cukru. Sáček zavakuujeme, dáme do vodní lázně na 75 °C a necháme vařit 36 hodin.

ZELENINA: Mrkev, petržel a česnek dáme do sáčku. Zakápneme olejem, přidáme sůl, zavakuujeme a necháme stejným způsobem vařit dvě hodiny ve vodní lázni při 85 °C.

KAŠE: Máslo rozpustíme v kastrolu. Dáme na kostičky nakrájenou bílou cibuli, orestujeme jí a zalijeme fazolemi, které jsme předem nechali přes noc namočené ve vodě. Uvaříme doměkka, osolíme a poté rozmixujeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 784x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí kližka s kořenovou zeleninou a kaší z bílých fazolí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist