Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou

Suroviny

600 g kapřích filetů
sůl
pepř

OMÁČKA:
2 lžíce nasekané šalotky
200 ml bílého vína
1 lžíce hladké mouky
200 ml rybího vývaru
máslo
šafrán
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené filety z kapra osolíme, opepříme a zprudka ogrilujeme. Na másle orestujeme šalotku, zalijeme vínem a necháme tekutinu vyvařit. Směs zaprášíme hladkou moukou a přidáme rybí vývar se šafránem. Nakonec vše zahustíme máslem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 565x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist