Punčovina na dotvarování dortů

Suroviny

odřezky z dortových korpusů nebo piškot ze 2 vajec
zbytky krému
džem
rum
pořípadně kompotová šťáva nebo silnější ovocný sirup

recept nemá fotografii

Postup

Odřezky z korpusů rozmělníme v misce. Pokud je nemáme, upečeme si piškot ze 2 vajec (např.podle receptu na piškotovou roládu, suroviny upravíme podle počtu vajec a pečeme v přiměřeně velké formě). Přidáme zbytky krému, džem, ochutíme rumem. Když je hmota moc suchá, přidáme šťávu z kompotu nebo silnější ovocný sirup. Musí vzniknout hmota, která nebude ani příliš suchá, ani mokrá, aby se odlepila od misky a dala se z ní vytvarovat např.kulička. Hmotou doplňujeme na dortech potřebné tvary.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 20 338x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,67 (počet: 3) 9,67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Punčovina na dotvarování dortů


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist