Maďarský guláš I.

Suroviny

1,5 kg hovězí kližky nakrájené na velké kostky
1 lžíce rostlinného oleje
5 cibulí nakrájených na kolečka
3 červené papriky nakrájené na proužky
2 brambory nakrájené na kostky
100 g rajčatového protlaku
3 drcené stroužky česneku
3 lžíce mleté sladké papriky
1 čajová lžička majoránky
4 dl vody
sůl
pepř

NA ZAHUŠTĚNÍ:
40 g hladké mouky
trocha vody

recept nemá fotografii

Postup

V hrnci na oleji zpěníme nakrájené červené papriky a cibuli. Vložíme všechny ostatní suroviny kromě mouky a necháme dusit. Před podáváním smícháme v misce mouku s vodou, směs nalijeme do hrnce, zamícháme a necháme 10 minut houstnout.

Podáváme s chlebem nebo tarhoňou (typická maďarská těstovina).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,492x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maďarský guláš I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist