Jelení guláš s houbami

Suroviny

700 g zvěřiny na guláš
150 g prorostlé anglické slaniny
3 cibule
4 lžíce oleje
3 stroužky česneku
100 g sušených hub
1 lžička sušeného tymiánu
250 ml hovězího vývaru
300 ml černého piva
sůl
čerstvě mletý černý pepř
1 svazek zelené petrželky
3 bobkové listy
250 g rajčat

OZDOBA:
4 lžíce zakysané smetany
4 lžíce brusinkového kompotu

recept nemá fotografii

Postup

Sušené houby namočíme do horké vody. Maso a slaninu nakrájíme na kostky.

Na rozpáleném oleji maso orestujeme ze všech stran dohněda. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, tymián, sůl a pepř. Podlijeme vývarem a pivem, přidáme namočené scezené houby a promícháme. Přimícháme nasekanou petržel, bobkový list a pod pokličkou dusíme.

Těsně před koncem dušení přidáme oloupaná rajčata a krátce povařte.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 654x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 1) 7,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jelení guláš s houbami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist