Zelené tagliatelle na česneku

Suroviny

500 g zelených a bílých tagliatelle
225 g nasekaných špenátových listů
125 g čerstvého měkkého sýra s bylinkami a česnekem
225 g hub na plátky
2 lžíce vlašských
1 svazek jarních cibulek
2 stroužky nasekaného česneku
4 lžíce zakysané smetany
60 g nasekaných pistáciových oříšků
2 lžíce nadrobno nasekané bazalky
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na rozehřátém oleji osmahneme cibulku a česnek. Přidáme houby, vše promícháme, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 5 minut doměkka na mírném ohni. Pak uvaříme těstoviny a necháme je okapat. Dáme si je stranou.

K houbám přidáme špenát a sýr a necháme mírně povařit. Přimícháme smetanu, kterou pouze prohřejeme, nevaříme.

Hotovou směsí přelijeme těstoviny, dochutíme kořením, promícháme a celé prohřejeme na mírném ohni. Před podáváním zdobíme nasekanými oříšky a bazalkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,553x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zelené tagliatelle na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist