Fašírovaný roštěnec

Suroviny

500 g zadního hovězího
200 g cibule
100 g přepuštěného másla
50 g kaparů
1 lžíce hladké mouky
100 ml hovězího vývaru
sůl
strouhanka
1 vejce
100 ml bílého vína

recept nemá fotografii

Postup

Hovězí maso posekáme nožem najemno (můžeme použít i mleté). K němu přidáme nasekanou cibuli, osolíme a opepříme. Ze směsi vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve vejce a ve strouhance.

Opečeme na přepuštěném másle z obou stran. Po opečení vyjmeme, do másla přidáme orestovanou mouku a zalijeme vývarem. Přidáme kapary, zalijeme vínem, dosolíme a přidáme karbanátky. Pomalu vaříme a neustále podléváme vývarem. Když je maso hotové, můžeme servírovat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 440x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Fašírovaný roštěnec


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist