Přepuštěné máslo (ghí)

Suroviny

250 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Máslo dáme do misky do vodní lázně a zahříváme tak, aby se voda v lázni jen zvolna vařila, spíše jen probublávala. Po chvíli se máslo rozpustí a při dně zůstane bílá syrovátka a na hladině se budou postupně srážet bílkoviny. Ty je třeba sbírat. Máslo zahříváme přibližně dvě hodiny. Poté slijeme opatrně čistý, nazlátlý tuk do sklenice. Po zchladnutí uložte přepuštěné máslo v uzavřené sklenici do lednice.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,210x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Přepuštěné máslo (ghí)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist