Telecí plec na tymiánu

Suroviny

1 kg telecí plece
400 ml masového vývaru
červená paprika
zelená paprika
žlutá paprika
2 cibule
1 lžička rajského protlaku
6 sterilovaných okurek
malý svazek petržele
malý svazek tymiánu
4 lžíce oleje
20 ml koňaku
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Papriky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semínek a rozkrájíme na tenké proužky. Cibule pokrájíme na kostičky, okurky na kolečka, maso na větší kostky, bylinky nasekáme najemno.

Maso důkladně osolíme a opepříme a opečeme s cibulí na rozpáleném oleji. Až se zatáhne, přidáme koňak, rajský protlak, papriku, okurky, bylinky a vše orestujeme. Pak směs zalijeme masovým vývarem a pomalu na mírném ohni dusíme doměkka.

Jako přílohu podáváme gnocchi obalené v čerstvých nasekaných bylinkách (tymián, bazalka, pažitka nebo petrželka).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,294x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí plec na tymiánu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist