Holoubě s nádivkou

Suroviny

holoubě
vajíčko
petrželka
strouhanka
anglická slanina
nať z cibulky
sůl
kmín
nové koření
bobkový list

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené holoubě osolíme vně i uvnitř, pod kůži na prsou vetkneme plátek anglické slaniny.

Připravíme nádivku - holubí játýrka a srdíčko rozsekáme na kousky a smícháme s vajíčkem, kouskem petrželové nati a zelené nati cibulky. Dva plátky anglické slaniny nakrájíme na kostičky, osolíme, přidáme kmín a vše řádně zamícháme, vzniklou směs zahustíme dle potřeby strouhankou.

Touto směsí naplníme břišní část a otvor dlre možnosti zašijeme či spíchneme párátkem. Část nádivky dáme do prostoru volete, kde prsty opatrně oddělíme část kůže na prsou a rovněž zašijeme, povrch lehce okmínujeme.

Pečeme na másle při 150 °C na másle, do pekáčku dáme rovněž 2 bobkové listuy a 1 nové koření. Pečeme cca 30 minut.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 194x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Holoubě s nádivkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist